Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

zo ziek geweest

12 april 2010
mama heeft weer even een gaatje gevonden.
Het gaat nu gelukkig weer goed met je maar je hebt een tijdje lopen kwakkelen. vooral een week of drie geleden. je was tussen de middag bij oma aan het eten, toen oma mama belde om te zeggen dat je nogal "raar"deed. Oma dacht dat je ziek was geworden.
Oma heeft je toen meteen naar huis gebracht en ze was nog niet gestopt met de auto op de oprit of je begon flink te spugen. Dat was echt heel erg zielig en heeft het hele weekend geduurd. Je was echt niet meer mijn vertrouwde manneke. Gelukkig ben je nu weer helemaal de oude en weer even vrolijk als altijd.
Je begint steeds meer en meer in hele zinnen tegen me te praten. Echt zo grappig. Al kan ik je af en toen ook wel achter het spreekwoordelijke behang plakken hoor.
Je hebt overal een antwoord op klaar en dan staan papa en mama met hun mond vol tanden.
Sinds kort kan je ook tante Marlon zeggen. Op jou manier weliswaar, maar toch!
Mama gaat zo eten koken en dan sporten, tot snel grote boef van mama.

Kyan mijn allerliefste...

17 maart 2010
Hoi moppie,

Vandaag ben je bij de kindjes aan het spelen, wat me weer even de gelegenheid geeft om hier een stukje te schrijven.
Je bent vorige week erg ziek geweest en moest zelfs spugen. Tot 2 keer toe.
Wat vonden papa en mama het erg om je zo te zien en wat ben je dan eigenlijk nog klein. Als je ooit zelf kindertjes krijgt dan zul je merken hoe vervelend het is voor papa en mama als je kleintje ziek is. Ik wilde dat ik het voor je kon overnemen, maar helaas dat gaat niet. Nu ben je gelukkig weer zo gezond als een vis. En heb je weer echte peuter acties. Het woord nee is dan ook bij jou erg favoriet.
Alhoewel..... er zijn nog wel een paar dingen die je heel erg veel zegt: namelijk Cracker worst ( je wil dan een cracker met worst.) Mama sap maken ( je bedoelt dan dat mama pap moet maken) en opa en oma toe. Je bent gek op opa en oma en danst en springt in het rond als je ze een paar dagen niet gezien hebt en ze komen je weer halen. Sterker nog, als oma je op het dagverblijf op komt halen en je weet dat, dan sta je rustig een half uur te wachten voor de deur totdat je oma komt. Zo leuk om te zien. Lieverd mama is trots op jou.

kleine, grote Uk.

23 februari 2010
Hai schatje,

Mama schrijft weer even een stukje voor jou. We zijn maandag op het cosultatiebureau geweest en wat gaat het goed met je. Ook jij bent een klein menneke met je 84 cm en 11,6 kilo.
Maar dat mag de pret niet drukken. Verder doe je het super en lig je zelfs op spraak voor.
Mama groeide weer van trots daar, want op het consultatiebureau is het niet vaak goed, dus als je daar een compliment krijgt....
Kyan, je bent nu 2 jaar jong en dat merkt mama maar al te goed. alles is nee, nee en nog eens nee.
Soms wel moeilijk omdat jou straffen niet zoveel zin lijkt te hebben. Je vindt het allemaal nogal grappig eigenlijk.
Maar maakt niet uit hoor schat mama houdt toch wel van je. Je ligt nu heerlijk te slapen en mama duikt even het bad in, even ontspannen.

love you...

Kyan alweer 2 jaar.

30 januari 2010
Hallo grote vent,

Op dit moment ben je bij opa en oma aan het logeren dus heeft mama even tijd om op je site te schrijven. Gister ben je alweer 2 jaar geworden! We hebben het groots gevierd met al je vriendjes en vriendinnetjes en je vond het helemaal super.
Je bent enorm verwend met allerlei mooie cadeaus.
Gisteravond toen alle visite weg was en jij al heerlijk in dromenland lag, heeft mama een tijdje bij je bedje gestaan, 2 jaar ging door mijn gedachten heen, de bevalling, je eerste jaar en natuurlijk ook je tweede jaar. Wat is het eigenlijk snel gegaan. Hoe we ons zorgen maakte omdat je nogal veel melk terug gaf, hoe je je eerste stapjes zette. De eerste keer met de pot mee eten enz.
En nu, praat je volop terug. Je bent al een echt persoontje met een eigen mening en een duidelijke eigen wil.
Kyan je bent mijn oogappeltje en ik zal altijd alles doen wat in mijn macht ligt om je een gelukkig kind te laten zijn.
Mama houdt van je.

ik ben trots op jou.

03 januari 2010
Lieve Kyan,

Mama wil zeggen dat ze onwijs trots is op jou. Je zusje ligt al voor de 2e keer in het ziekenhuis en je gaat er zo geweldig mee om. Je weet dat Riva pijn heeft in haar buik, dat ze bij de dokter is en veel moet huilen. Als we 's morgens wakker worden roep je om het hardst dat je naar HIVA (=Riva) toe wilt. En je helpt dan ook goed mee, je kleertjes aantrekken. Dan gaan we ook vaak naar de speelkamer waar je leuk kan spelen met allerlei speelgoed.
Ook voor jou valt dit hele gedoe niet mee, je moet iedere keer mee naar het ziekenhuis, dan weer naar oma en dan weer naar huis.
Ook zijn papa en mama niet altijd even vrolijk en worden we misschien iets sneller boos. daar voelen papa en mama zich dan ook meteen heel schuldig over. Misschien voelt het op dit moment alsof je op de 2e plaats komt, maar dat is echt niet zo. Mama moet er alleen ook voor je zusje zijn omdat ze zoveel pijntjes heeft. Ik wil je zeggen dat je het geweldig doet en dat papa en mama apentrots op je zijn. Je bent zo geduldig en accepteert alles zonder problemen. Binnenkort zijn we weer met zijn viertjes en dan is mama er weer helemaal voor jou, met een BREDE glimlach.

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.